Тръгна подписка за отстраняването на Плевнелиев

0
Гафовете на сегашния президент са многобройни – някои комични, други са направо опасни
Гафовете на сегашния президент са многобройни – някои комични, други са направо опасни Видео: Канал 3 TV

Гражданска инициатива, породена в интернет от гафовете на президента Росен Плевнелиев, стартира от Плевен с подписка за отстраняването му.

Гафовете на сегашния президент са многобройни – някои комични, други са направо опасни, подчерта юристът Десислава Христова. Тя е подготвила писмо до президента, в което мотивира искането за неговата оставка, посочвайки, че президента Плевнелиев се държи като „феноменален национален предател“ и „накърнява достойнството на страната ни“.

С такива писма ще завършва всяка една от срещите в страната, следващата от които ще е в София. В тях хората ще му пишат открито какъв е той в техните очи, предаде Канал 3

Рамо на инициативата даде и зам.-шефът на АБВ Румен Петков, който пръв призова Плевнелиев да си подаде оставката, защото е вреден за страната.

Той 4 години е президент и да разберем на четвъртата година, че Италия иска да ни охранява въздушното пространство, е позор. Това не е въпрос само на бюджетиране, а и на организация.

Държавният глава очевидно няма никакво отношение към разузнавателните и контраразунавателните служби в България“, заяви на кръглата маса Петков.

Инициаторите смятат, че е много по-полезно подобни дискусии за образа на президента, който ни е нужен, да се проведат сега, една година преди изборите, отколкото по време на кампанията.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари