Трафикант бяга от полицията на магистрала "Тракия"

1
Ченгетата са стреляли със стоп патрони към шофьора - беглец
Ченгетата са стреляли със стоп патрони към шофьора - беглец

Трафикант се опита да избяга от полицията, а те го спряха със стоп-патрони.

Информацията за инцидента се появи по-рано в петък, след като беше съобщено за катастрофа с лека кола. Според първоначалните данни автомобилът самокатастрофирал на около 40 километра преди София.

При пристигането на екип на „Пътна полиция“ обаче шофьорът скочил от колата, прескочил мантинелата, минал през платното за обратно движение и изчезнал в гората. Опитите на полицаите да го догонят се оказали неуспешни и те са стреляли със стоп патрони към шофьора - беглец, пише Монитор.

Малко по-късно в петък от МВР уточниха, че не е ставало въпрос за лек автомобил, а за микробус, в който имало 15 чужди граждани.„Около 17,15 часа в петък автопатрул на ОДМВР - София спрял за извършване на проверка микробус „Мерцедес“, движещ се бавно в аварийната лента на автомагистралаТракия“ в района на 40 км в посока София. При поискване на документите му, водачът побягнал в посока гората.

Предприети са незабавни заградителни действия за установяването и задържането на водача, в които е включено и следово куче. В микробуса са открити 15 чужди граждани. Тепърва ще се изяснява тяхната самоличност.

Продължава издирването на шофьора“, уточниха от областната дирекция.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари