Трабант фест във Велико Търново

2

Над 150 ретро автомобила поене на шествие от центъра до Царевец

Поради кончината на патриарх Неофит и обявения национален траур, 13-я международен „Трабант фест“ във Велико Търново се проведе днес, а не на 16 март, както беше обявено първоначално, информира БГНЕС.

Празникът на трабантите започна в 11:00 часа, когато на входа на парк „Марно поле” се извърши регистрация на автомобилите. Официалното изложение на ретро колите започна в 11:00 часа пред сградата на Общината.

В 12:30 часа тръгва шествието на трабантите от центъра до Царевец. То завърши на улица „Крайбрежна”, където на паркинга се проведе състезание по майсторско кормуване.

Във фестивала тази година се включиха над 150 трабанта от България, Румъния и Турция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸
    Aaaaa golqma rabota80g89g96g11g24g
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари