Този мъжки навик влудява жените

0
В тази ситуация няма как да остането спокойни, но за поведението им има обяснение
В тази ситуация няма как да остането спокойни, но за поведението им има обяснение Снимка: autofreaks.com

Доказано е, че тестостеронът увеличава чувството им на самоувереност, но точно това им пречи реално да отсъдят за конкретна ситуация.

Въпреки че е известно, че мъжете подлудяват жените с най-различни неща, последните изследвания показват, че тази ситуация, се случва често, и убедително е на първо място.

Ситуацията е следната: С партньора си сте тръгнали за определено място, и той шофира кротко, но в следващия момент осъзнавате, че сте се загубили. На вас първо ви хрумва, че трябва да спрете и да попитате за правилната посока, докато вашият партньор не мисли така.

Той кара и продължава, въпреки че не знае къде отива, а това реално само повече ви отдалечава от дестинацията, към която сте тръгнали.

Именно този мъжки навик, който се отнася до отказ на искане помощ в такива и подобни ситуации, жените ти води до лудост.

Чудели ли сте се, защо са толкова упорити и отказват помощ?

Науката има отговора, който със сигурност ще ви изненада.

Калифорнийският технологичен институт, лабораторията ZRT и Western University провели едно интересно изследване, което показва, че мъжете сляпо следват инстинкта си и рядко се вслушват в съвети за посоката, или да се оглеждат.

В посочената ситуация, мъжете, които имат повишено ниво на тестостерон, намаляват способността на когнитивните отражения. Тогава не разчитат на разума си, а на инстинктите си, които често са погрешни.

Както обясняват учените, тестостеронът, също така увеличава чувството им самоувереност, което реално им пречи да се справят в конкретна ситуация.

В крайна сметка се съгласяват, че жените могат да им простят, или да вземат волана в ръце.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари