Това са дънките по последна мода

0

Дойде ли октомври месец всяка една от нас се замисля над това с какъв нов чифт дънки да се премени.

Много представителки на нежния пол смятат, че светлите дънки са запазена марка на лятото, а тъмнят деним - на есента и зимата. Ако и вие сте от тях, днес сме ви приготвили специална доза звездни вдъхновения, за да опровергаем тази теория, коментира hotNews.bg .

Ето и няколко аргумента в полза на светлите дънки, след което и няколко такива в полза на тъмните, като изборът за тази есен оставяме на вас! Светли дънки тип "легингс" Те са навсякъде - невероятно впити, невероятно секси, можете да ги видите по витрините на всички бутици.

Предлатагат се както изчистени модели, така и варианти с "разкъсани" колена. Впитите светли дънки могат да се носят и с дълга плетена туника, която обичаме да носим през късната есен и зимата. Ако не обичате да се обличате от глава до пети в черно, това е решението - светли дънки и сиво, черно и тъмнокафяво - студените, но класически цветове на есента.

Светли дънки тип boyfriend Дънките тип boyfriend правят плавен преход към есента и вече са основен елемнт от гардероба ни. Тях бихме могли да носим във вариант 7/8 с красиви секси боти до глезена, придавайки си едно уникално street style небрежно излъчване. Ако вашият стил е бохо, това определено са вашите дънки!

Бохемската визия е сред топ визиите за тази година, съпроводена от леки етно елементи и бунтарско хипи усещане.

Тъмни и впити - ето ти класика! С високи ботуши, тип "чизми", елегантно обграждащи прекрасните ви крака, ще изглеждате като същинска жената-котка и ще се чувствате наистина секси! Няма по-характерна за есента комбинация от пъхнати в ботушите или ботите тъмни дънки, които не се цапат дори в най-дъждовния ден.

Тъмни и разкрояващи - Чарлстон. Точно така, тази година чарлстонът се завръща, както вече писахме, и дори звезди като Кейт Хъдсън дръзват да го носят във всекидневието. Когато към един нестандартен силует прибавим и кръпки в тъмен цвят, визията е не просто оригинална, а ще събере погледите на всички около вас.

На такъв вариант се е спряла моделката и настояща модна икона Кендал Дженър. Тях можете да носите както с кецове, така и с актуални обвки тип "Оксфорд".

Източник: hotNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари