Това е тръбата, с която рейсаджия посегна на шофьор след скандал на пътя

0
Не бухалка, а тръба в основата на скандала в градски автобус и не на шофьора на лекия автомобил, а на този на автобуса
Не бухалка, а тръба в основата на скандала в градски автобус и не на шофьора на лекия автомобил, а на този на автобуса Видео: TrafficNews TV

От прокуратурата разкриха подробности за нашумелия случай с агресия в градски автобус в Пловдив.

Беше потвърдена версията на водача на лекия автомобил, който отрече да е трошил стъклото на рейса с бухалка. Оказа се, че самият шофьор на автобуса с пътници е извадил метална тръба, за да се саморазправя, съобщи Traffic News.

Шофьорът на лекия автомобил, който е обвинен, че с бухалка е нападнал водач на градски автобус в Пловдив, отрича обвиненията. Той беше освободен от ареста заради противоречиви показания на свидетелите на инцидента.

42-годишният Венцислав Вацелов е шофьорът на беемвето, който беше задържан по обвинение, че потрошил стъклото на градски автобус в Пловдив с бухалка. 24 часа след задържането му обаче той беше освободен. Венцислав твърди, че автобусът е карал с превишена скорост и го е притискал, за да го изпревари. Тогава двамата водачи спират, за да се изяснят и между тях възниква словесен конфликт.

В изблик на агресия Венцислав ударил вратата на автобуса с ръка с строшил стъклото, а шофьорът заплашил него и семейството, което пътувало в колата, със саморазправа.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари