Мъж счупи с бутилка стъкло на пълен с пътници автобус в Пловдив

0
Нападателят често се возел без билет
Нападателят често се возел без билет Видео: NOVA

Превозното средство на градския транспорт се е движило по оживен булевард

Мъж замери с бутилка от бира пълен автобус на градския транспорт в Пловдив. Счупено е едно от страничните стъкла на рейса. Превозното средство се е движило по оживен булевард около 19:30 ч. на 12 март, когато спира на червен светофар. В този момент лице във видимо нетрезво състояние хвърлило бутилката по него. Случаят има предистория, за която разказа Костадин Тотков от „Автобусни превози” в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

От шофьора знам, че въпросният мъж се е качил в автобуса около 17:30 ч. Отказал да си купи билет и започнах да се кара с водача и кондуктора. Мъжът е бил свален от превозното средство. Това не е първият случай. Въпросният често пътува без билет”, разказа Костадин Тотков.

Няма пострадали хора, нанесени са само материални щети за около 1500 лв. Само за година в Пловдив има общо 7 подобни случая. От полицията съобщиха, че извършителят е задържан. Той е на 27 години и е от плевенско село.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Този
    Има доста места да се направят още затвори за такива .Ама не да си почива там а сутрин от рани зори на работа да си произвежда продукция да може да се храни ако не гладен ляга . Не за сметка на държавата .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари