Тошко Йорданов: Тези хора не бива да стъпват във властта под никаква форма

2
Той посочи, че от партията са готови да поемат отговорността за вземането на третия мандат
Той посочи, че от партията са готови да поемат отговорността за вземането на третия мандат Снимка: БГНЕС

Той посочи, че от партията са готови да поемат отговорността за вземането на третия мандат

Трусовете в политиката продължават след записа от заседанието на "Продължаваме промяната", предава Bulgaria On Air. Вицепрезидентът Илияна Йотова смята, че се готви заговор срещу българската държавност на всякакви нива.

"Руши се държавността по безпрецедентен начин. какво означава да обсъждаш по този безпардонен начин президентската институция. една седмица живяхме с този труден политически компромис за ротационно правителство. оказа се, че това е само фасадата, зад която са са скрили техните истински намерения", коментира Йотова.

Министърът на правосъдието Крум Зарков е категоричен, че службите нямат нищо общо с разпространените записи.

"Записите и тяхното съдържание няма да коментирам, но мисля, че е очевидно ясно, че нито службите за сигурност, нито служебното правителство имат каквото и да било общо, както с правенето на записи, така и с тяхното разпространение", категоричен беше Зарков.

А след изслушването на пълния запис, от "Има такъв народ", в чиито редици първо беше Радостин Василев, определиха ситуацията като гнусна.

"Всичко е крадене, крадене, крадене и овладяване, както те казват, цитирам ги, дали законно или незаконно, няма никакво значение. Отвратително. Тези хора не бива да стъпват във властта под никаква форма", заяви депутатът от ИТН Тошко Йорданов.

Той посочи, че от партията са готови да поемат отговорността за вземането на третия мандат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари