Тошко Йорданов показа подписания анекс за връщането на бежанци у нас

0
Престъплението всъщност е, че нито една друга държава не се е задължила на такова нещо
Престъплението всъщност е, че нито една друга държава не се е задължила на такова нещо

Престъплението всъщност е, че нито една друга държава не се е задължила на такова нещо

Председателят на парламентарната група на "Има Такъв Народ" Тошко Йорданов и лидера на партията Слави Трифонов показаха на видео официалния анекс, подписан от българското правителство за влизане в Шенген по въздух.

Йорданов уточни, че в анекса пише, че България и Румъния без условие и по най-бързия начин трябва да вземат всички имигранти, които са регистрирани в двете държави.

"Съгласяваме се да приемем всички мигранти, които се намират в Австрия, но са регистрирани у нас. Преди седмица и нещо министерството на вътрешните работи на Австрия казаха, че са около 6000 човека, предимно афганистанци и сирийци", посочи председателят на ПГ на ИТН.

Йорданов коментира още, че престъплението всъщност е, че нито една друга държава не се е задължила на такова нещо - нито Гърция, нито Италия, нито Франция, нито Испания.

"Събули сме си панталоните и сме се навели, това сме направили", посочи още той.

"Австрийците ще ни върнат всички сирийци и афганистанци. Ние ще трябва да ги настаним в някакви лагери. Официално през 2022 г. са влезли официално 20 000 мигранти у нас. За 2021 г. са 7800 човека, а за 2019 г. са 3000 човека. За 2022 г. 9000 души са отишли в Австрия", обясни Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Шеф Готвач
    По принцип тези "мигранти" изобщо не се интегрират . Не са се интегрирали в австрия или нидерландия , следователно нямат място в България , няма какво да правят и ще изпукат от глад. В Африка и Азия и климата е по добър и имат храна в изобилие, защо изобщо идват в България неканени !
  • 8
    3
    Казака
    Чувам, че шопите били мазните цигани на северозапада.
  • -8
    2
    Шопа
    Виждам, че Минету Поразяващата Уста се изказа.
  • -10
    1
    9/10 ТВ
    Тошко Африкански и Орангутан, показаха какво? Милите мумуни пак ги дават по талавизора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари