Тошко Йорданов: Не сме в коалиция с ГЕРБ

0
Първи изразихме отношението си към кабинета
Първи изразихме отношението си към кабинета Снимка: БГНЕС

ИТН иска вот на недоверие на кабинета заради Кирил Петков и Асен Василев

Ние от „Има такъв народ“ (ИТН) отношението към това правителство го изразихме още преди ГЕРБ да им поискат вот на недоверие. Казвам това, ако може да спрете да се упражнявате върху това, че сме коалиция с тях“.

Това каза председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов по време на дебата за вота недоверие към кабинета „Петков“, цитиран от bTV.  

Нашият вот на недоверие към този кабинет е по две точки – лошата финансова политика и нарушаването на коалиционното споразумение по политиката за Северна Македония“, заяви Йорданов.

После уточни, че е заради двама души – Кирил Петков и Асен Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари