Тошко Йорданов: Коалиция с партии на статуквото няма да правим

0
По думите му, ако българският народ иска промяна, иска правителство и иска промените, започнати от служебния кабинет да продължат – би следвало всички да излязат и да гласуват
По думите му, ако българският народ иска промяна, иска правителство и иска промените, започнати от служебния кабинет да продължат – би следвало всички да излязат и да гласуват Видео: NOVA

Ще постъпим отговорно, категоричен зам.-председател на „Има такъв народ”

„За да има стабилно правителство, говорим чисто теоретично – дали ще е на една партия или на три партии – би било добре да има поне 121 депутати от тези партии. Ние, както вече заявихме, коалиция с партии на статуквото няма да правим”. Това заяви в студиото на NOVA Тошко Йорданов,  зам.-председател на „Има такъв народ”, в отговор на въпрос с кого би се коалирала политическата формация след вота.

По думите му, ако българският народ иска промяна, иска правителство и иска промените, започнати от служебния кабинет да продължат – би следвало всички да излязат и да гласуват. „ Хората трябва да гласуват така, както го усещат. Надявам се не за някоя от партиите от статуквото”, посочи той.

„Надявам се хората да гласуват и да гласуват. Надявам се да осъзнаят, че промените се случват само през избори”, категоричен беше Йорданов и допълни: „Ние знаем как ще постъпим при всеки един възможен вариант. Ще постъпим отговорно”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари