Тошко Йорданов: 38 депутати управляват самостоятелно, срамно и унизително

1
Хаос, лъжи и безобразие и това е ежедневие, откакто управлява ПП
Хаос, лъжи и безобразие и това е ежедневие, откакто управлява ПП Снимка: БГНЕС / Архив

Хаос, лъжи и безобразие и това е ежедневие, откакто управлява ПП

За 7 месеца на управление на ПП преживяхме повече скандали, отколкото за последните пет години. Хаос, лъжи и безобразие и това е ежедневие, откакто управлява ПП. 38 депутати управляват самостоятелно, което е срамно и унизително. Това заяви председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов от парламентарната трибуна.

“Днес в резултат от този хаос с полицията, Калин Стоянов чии министър е? Вчера Кирил Петков каза, че Стоянов не е министър на ПП-ДБ, а е министър на ДПС и ГЕРБ. Министър-председателят акад. Николай Денков каза, че ако Калин Стоянов не се извини, ще си подаде оставката. Стоянов не се извини и Денков като типичен представител на ПП не си спази обещанието”, добави Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Петя Петкова
    От коя мафия са Борисов и Пеевски? Може би от банкянската и велинградската?! Разликата с учиндолския е, че те са на власт от доста години къде скрито, къде явно...
  • -3
    1
    Петьо Петков
    ИНФАНТИЛ -от учиндолската мафия ......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари