Топлото в Русе е на ограничителен режим

0
Ограничителният режим на снабдяването с топлинна енергия ще бъде с продължителност до 00.00 часа на 19.01.2017година
Ограничителният режим на снабдяването с топлинна енергия ще бъде с продължителност до 00.00 часа на 19.01.2017година Видео: Кис 13

Издадена е заповед за въвеждане на "ограничителен режим" на топлоподаване в района на аварията на улица "Чипровци", считано от днес.

Припомняме, че на 12 януари вечерта се спука магистрален тръбопровод и остави над 2000 абонати в три жилищни района без парно, а именно „Родина“, „ЦЮР“ и „Мидия-Енос“. Засегнати са обекти източно от ул.“Тича“ и южно от булевардите „Липник“ и “Генерал Скобелев“.

Ограничителният режим на снабдяването с топлинна енергия ще бъде с продължителност до 00.00 часа на 19.01.2017г. или до възстановяване на нормалното топлоподаване в по-кратък срок. 

Разпорежданията, дадени от оператора са задължителни за всички потребители, присъединени към топлопреносната мрежа.

Ръководството на дружеството следва да предприеме незабавни мерки за обявяване на въведения ограничителен режим на топлоснабдяване, да уведоми незабавно при възстановяването му и при необходимост от удължаване или изменение на въведения ограничителен режим.

Заради авария на "Топлофикация" и утре няма да има занятия в училищата - "Олимпи Панов", "Ангел Кънчев", "Йордан Йовков" и гимназията по корабоплаване и корабостроене. 

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари