„Топлофикация Русе“ спира топлата вода за три седмици

1
Дружеството ще прави ремонт и профилактика на съоръжения в топлоизточника и топлопреносната мрежа
Дружеството ще прави ремонт и профилактика на съоръжения в топлоизточника и топлопреносната мрежа

Дружеството ще прави ремонт и профилактика на съоръжения в топлоизточника и топлопреносната мрежа

„Топлофикация Русе“ АД, уведомява своите клиенти, че във връзка с ремонт и профилактика на съоръжения в топлоизточника и топлопреносната мрежа, ще бъде преустановено подаването на топлинна енергия (битово гореща вода) за две седмици.

Това ще се случи от 0:00 часа на 21.08.2023 година до 24:00 часа на 11.09.2023 година за всички клиенти на територията на град Русе.

„Топлофикация Русе“ АД се извинява за причиненото неудобство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    32
    абе
    балачори, да вземете първо да се научите да пишете ли!? че като ви чета коментарите ми става лошо.
  • 2
    31
    Indianec vBG
    Ще гърмят бойлери, а на есен и топлофикационни тръби. Хау!
  • 2
    30
    умен
    мошениците от топлофикация покажат на какво правно и договорно основание оставят русенци в топлото време да несе къпят и да усмърдяват.Къде е тук кметската управа да зити русенци.Цели 3 седмици -досега бе 2-съвсем са сатанали наглеци и се подиграват с русенци
  • 2
    29
    Точен
    Истината е една стари некадърни кадри лошо оправление .говоря за началници балабар с шефа демек директор ли незнам къв се води мога по имена да ги изреждам ама кел файда .
  • 5
    28
    Осъзнайте се
    Няма по скъпа и некачествена ослуга от тази на топлофикация. А нещо се чува за едни решения на съда в Люсембург и ще видите какво ще плащате като отпадне сградната инсталация и трябва да си платите всичко което потребявате. А не разни хорица от десетилетия в чужбина да ви плащат сметките. Един кубик топла вода от електрически бойлер е не повече от 10 лева разход. По скоро около 6 лева.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари