"Топлофикация Русе" пусна изравнителните сметки

1
До месеци предстои внедряването в работен режим на новите когенератори
До месеци предстои внедряването в работен режим на новите когенератори Снимка: Dunavmost

До месеци предстои внедряването в работен режим на новите когенератори

8 дни преди крайния срок Топлофикация Русе изпълни своето задължение за изготвяне и предоставяне на годишните изравнителни сметки на своите абонати.

От дружеството приканват всички техни абонати да прегледат внимателно получените изравнителни сметки и ако имат претенции по извършения отчет и изчисленията да се обърнат към своите топлинни счетоводители.

От Топлофикация Русе напомнят, че и през тази година крайният срок за входиране на възражения по изравнителните сметки е 31.08. Всяко постъпило оплакване ще бъде детайлно разгледано от специалистите на топлинния счетоводител и ако се установи, че е допусната грешка или неточност, изравнителната сметка ще бъде коригирана.

„През тази година кампанията по подготовка на изравнителните сметки премина напълно спокойно. Благодаря на колегите за ефективната и бърза работа. През миналата година не постъпи нито 1 резонно оплакване по изравнителните сметки, надявам се и през тази година да не са допуснати грешки и да не се налагат допълнителни корекции към клиентите.“ каза инж. Севдалин Желев изпълнителен директор на Топлофикация Русе.

Инж. Севдалин Желев посочи, че в момента от дружеството са съсредотоичили главно своите усилия върху качественото и навременно изпълнение на първия проект, залегнал в инвестиционната програма на Топлофикация Русе.

До месеци предстои внедряването в работен режим на новите когенератори. Инвестицията е част от стратегията ни за декарбонизация. Въвеждането на природен газ в горивния микс на Топлофикация Русе не само ще подобри екологичните показатели при работата на дружеството, а и ще ни позволи чувствително намаляване на използваните количества въглища.“, каза инж. Севдалин Желев.

През следващите месеци фокусът на дружеството ще бъде насочен и върху изпълнението на предвидените дейности в лятната ремонтна програма.

Планирано е да бъдат извършени инспекция и при необходимост извършване на ремонти на основни и спомагателни производствени съоръжения, както и детайлна инспекция и рехабилитация на компрометирани участъци от топлопреносната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Истината
    Топла вода и парно не пускат редовно ама сметчиците са изрядни. Ви го тура в устата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари