Топлофикация Русе: Клиентите ще заплатят по-високи сметки за парно

1
70% от клиентите на дружеството ще заплатят суми до 150 лева
70% от клиентите на дружеството ще заплатят суми до 150 лева

70% от клиентите на дружеството ще заплатят суми до 150 лева

За месец ФЕВРУАРИ 2022 година „Топлофикация Русе” АД е предоставила на клиентите на топлинна енергия за битови нужди 22566 МВтч, като за същия период през 2021 година дружеството ни е предоставило топлинна енергия в размер на 19989 МВтч.

Анализ на фактурите за топлинна енергия за месец ФЕВРУАРИ 2022 година показва, че сумите, които клиентите ще заплатят са по-високи в сравнение с месец ФЕВРУАРИ 2021 година, поради факта, че продължителността на отчетния е по дълъг със седем дни в сравнение със същия период на миналата година.

70,23 % от клиентите на дружеството ще заплатят суми до 150 лева с ДДС, като за същият период през 2021 година са били 80,33%.

Сметките до 50 лева имат да плащат 3461 клиента или 18,76% от клиентите.

От 50-100 лева имат да плащат 5471 клиента или 29,66% от клиентите.

От 100-150 лева имат да плащат 4022 клиента или 21,80% от клиентите.

Топлофикация Русе” приложено ни предоставя сравнителен анализ на фактурите за месец ФЕВРУАРИ 2022, ФЕВРУАРИ 2021 и ЯНУАРИ 2022 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    23
    Гаврош
    Гаврош не е имал парно колеги гаврошовци,пишещти тук
  • 4
    22
    до де да знам
    Намали го тогава че ще им замръзнат носовете през стената и ще хванат пмевмония.Пък и ти не ползваш парно,а климатик май?
  • 4
    21
    algoritam
    Мислим че в русенски тец има повечко пара като вторичен продукт в следствие производството на електроенергия на такава картина си е парата без пари.Ако не я подават трябва да я пускат на гаргите.Преди се смяташе на обем и не можеш пипна радиаторите ще се изгориш,поне до 1990 г.Хората спяха на отворени прозорци,а радиаторите във входовете и лирите в банята бяха на максимално отворени кранове защото не можеха да се затварят понеже не бяха бутани.Оставен отворен и така 30 години. На заплата 150/260/350 лв. Парното на тристаен беше 25/30 лв.Топлата вода не помня дали се плащаше.ТЕЦ-А се превзе от скубачи и партийни кадри на БКП.Туриха топломери за да се "хранят".Предизборно и следизборно.Алгоритъм на смятане,майната му. Все пак е редно хората да си прегледат системите на отопление.Смяна на тръби,кранове,обезвъздушители и т.н. Да живее парното "Обичам" го и съм му фен. :-)) :-)) Пара.а.а.ааааа.а....а.....Горещаааа...а..а....а.а.....
  • 0
    20
    Де да знам
    Когато си пускам климатика през лятото, никой не ми плаща,че охлаждам съседния апартамент.
  • 2
    19
    ДО 2-РИ ,ПИСНА МИ
    БРЕЙ..Й... МНОО СИ ЛЮТ БРЕЕЕЕ ...ПЕНСИОНЕРИТЕ ВИНОВНИ БИЛЕ.ВИНОВНИ ДРУГ ПЪТ. ВИНОВНИ СА ТАКИВА КАТО ТЕБ КЪДЕТО НАУЧИХА ЧОРБАДЖИЙТЕ ДА ИМ СЕ РАБОТИ БЕЗ ПАРИ. ДА.А.А..А. НЕ НА 3 НА 18 МЕСТА ЩЕ РАБОТИШ.ОТ ВСЯКО ПО 50 ЛВ.ИЛИ 5 ЛВ. ТАКА ГИ НАУЧИХТЕ.ДА ИМ РАБОТИТЕ БЕЗ ПАРИ НА РУСЕНСКИТЕ "РАБОТОДАТЕЛИ ПРИДОШЛИ ОТ СЕЛАТА" И ПО ВОЛЯ ПАРТИЙНА НАПРАВИЛИ ПОЛУЕДРИ "БИЗНЕСИ". РАБОТЕТЕ ИМ БЕЗ ПАРИ И ТАКА ЩЕ Е .,АЗ СЪМ В ЗАТВОРА И МИ Е ДОБРЕ.ЛЕКА НОЩ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари