Топлофикация блокира автомобили на русенци

0
Без предизвестие багерите дойдоха и започнаха да копаят, не успяхме да извадим колите си, разказва Владимир Владимиров
Без предизвестие багерите дойдоха и започнаха да копаят, не успяхме да извадим колите си, разказва Владимир Владимиров Видео: bTV

Без предизвестие багерите дойдоха и започнаха да копаят, не успяхме да извадим колите си, разказва Владимир Владимиров

Блокирани коли заради ремонти на „Топлофикация-Русе“ - за това сигнализират зрители на bTV от дунавския град.

„Проблемът е с начална дата 12 септември. В следобедните часове, без предизвестие, че ще има ремонт и ще бъдат извършени изкопни действия, багерите дойдоха и започнаха да копаят. Ние не успяхме да извадим колите си и те останаха блокирани“, разказва Владимир Владимиров.

Той поясни, че общо около 20 автомобила са блокирани – една част от тях са вътре в гаражите, а останалите са паркирани пред тях. Разстоянието между изкопа и загражденията е по-малко от два метра и хората не могат да изкарат колите си от там.

„Разговаряхме с „Топлофикация-Русе“, но те ни казаха, че изкопът трябва да седи отворен две седмици, за да се види дали няма течове. Този срок обаче изтече – днес е ден 16 от ремонта. Ние продължаваме да сме с блокирани автомобили“, поясни Владимир Владимиров.

Според него цари пълна безотговорност – ремонтът е извършен за два дни и след това изкопът е седял повече от 10 дни отворен.

„Дружеството не извършва ремонтни действия на посочения адрес. Има направен изкоп в непосредствена близост – на ул. „Бистрица“. За да се извърши този ремонт е поискано разрешение от Общината и такова е дадено. Сроковете са спазени, изчаква се технологичното време за заравянето на изкопите. По време на ремонта не е имало блокиране на движението“, се казва в позиция на дружеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ами да
    Прав е № 1, докато не почнем да ги съдим, както правят в белите страни, така ще бъде. Ще си развяват коня както си искат.
  • 17
    1
    Пффф
    Ама то с дуднене не става. 10 дена ми блокираш автомобила? Чудесно. 10 дена ползвам таксита за по 100 лева дневно /касови бележки от такси ще набавя/. Хайде една покана да си решим проблема извънсъдебно. А, Топлофикация отказва? Чудесно, хайде сега и едни 600 лева хонорар на адвоката ми, Хайде и някой лев за не-преки вреди и пропуснати ползи. Съдете бе хора, съдете! До момента съдебните ми дела с топлофикация-Русе са 1:0 в моя полза.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари