Tопла, но дъждовна сряда с температури до 20 градуса

0
Следобед ще има слънчеви часове, като късно следобед отново ще се заоблачи
Следобед ще има слънчеви часове, като късно следобед отново ще се заоблачи

Следобед ще има слънчеви часове, като късно следобед отново ще се заоблачи

Минималните температури ще бъдат от 4 до 9 градуса. Денят ще започне със значителна облачност над страната и дъждове над централните и източни райони. Преди обед валежите постепенно ще спират и облаците от запад на изток ще намаляват.

След полунощ в района на Сандански ще превали. Вятърът ще бъде слаб със скорост до 20 км/ч от запад-югозапад. Максималните температури в населените места ще са от 11 до 19 градуса, в района на Русе до 20 градуса, а по Черноморието градусите ще стигат до 14, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Над планините ще има разкъсана облачност, следобед ще бъде облачно, върховете и билата ще бъдат в облаци. Вятърът по високите части над 2200 м ще бъде умерен от югозапад със скорост до 30 км/ч. Максимални температури за деня над 2500 м височина - около 0 до 2 градуса, а на 1500 м - около 7-8.

В четвъртък ще премине бързо атмосферно смущение, ще прегърми в района на Сандански и в Странджа. В петък се очаква нова облачна вълна от запад, но ще остане без валежи. В събота и в неделя чувствително ще се затопли с температури минаващи 20 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари