Топъл чай срещу студа ще раздават във Велико Търново

1
Шатрата за топъл чай ще е разположена пред сградата на общината и ще работи от 8:30 до 10:00 ч
Шатрата за топъл чай ще е разположена пред сградата на общината и ще работи от 8:30 до 10:00 ч Снимка: Община Велико Търново

Шатрата за топъл чай ще е разположена пред сградата на общината и ще работи от 8:30 до 10:00 ч

Топъл чай ще бъде осигурен за хората във Велико Търново утре и вдругиден – 10 и 11 януари, когато се очакват ниски сутрешни температури и мразовито време, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Инициативата е на кмета Даниел Панов и на общинската дирекция „Социални дейности и здравеопазване“.

Шатрата за топъл чай ще е разположена пред сградата на общината и ще работи от 8:30 до 10:00 ч. във всеки от двата предстоящи дни. В сутрешните часове метеоролозите прогнозират най-голямо понижение на температурите.

Чаят ще е билков, сварен на място, всеки желаещ ще може да си вземе чаша. Инициативата е съобразена с всички здравни и хигиенни изисквания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари