Топ 5 на българските звезди с легнали под ножа

0
Скалпелът е техен най-добър приятел
Скалпелът е техен най-добър приятел

Топ 5 на <strong class='keys'>звезди</strong>те с <strong class='keys'>пластични</strong> <strong class='keys'>операции</strong>

Скалпелът е техен най-добър приятел. Вече в родния хайлайф почти не останаха звезди без пластични операции. BIG5.BG събра виповете с най-много корекции по себе си.

Азис с мъжки гърди

Кралят на чалгата Азис заема челно място сред звездите, легали под ножа. Преди време изпълнителят си сложи мъжки гърди, като преди това отслабна с почти 35 кг. Певецът използва услугите на същия пластичен хирург, който му удължи пениса. "Гърдите, които му направихме нямат нищо общо с женските. Търсим като ефект оформянето на мъжки, силни и здрави гърди", обясни след операцията пластичният му хирург. Излишните мазнини, които Азис е имал в долната част на тялото, са изцяло премахнати. Материалът, който е извлечен от там, е имплантиран в гърдите му, като преди това е обработен с най-новата и модерна технология със стволови клетки.

Глория с удължени крака

Колежката на Азис - Глория е пристрастена към корекциите. По нея не е останало място, където да не е играл скалпелът. Изпълнителката си е тунинговала бюста и устните. Освен това периодично опъва бръчки с филъри. Според клюкарите си е вадила ребра по примера на холивудската звезда Шер. Другата клюка, която циркулира из светското пространство е, че певицата е си е удължавала краката в швейцарска клиника. Операцията била изключително болезнена. Докторите сложили краката й в шини, с които са удължили костите постепенно до цели 6 см.

Лицето на Алисия обезобразено

Алисия втрещи феновете си след поредната операция, когато се появи в ефира на bTV. Лицето й изглеждаше подуто, а устните й изкривени. Въпреки че отказва да коментира броя на интервенциите, снимките й преди години свидетелстват, че изпълнителката се е доверила на пластичните хирурзи. "Омръзна ми да се спекулира по темата и да ми се приписват десетки операции. Аз разкрих за ринопластиката, но сега съжалявам, защото оттогава ме набедиха за още 5 операции на носа", оплака се преди време певицата в социалната мрежа.

Мис Пиги съди пластичен хирург

Пластичен хирург обезобразил лицето на певицата Адриана, по-известна като "Мис Пиги". Изпълнителката даже се закани да съди доц. Емил Георгиев заради проблеми след множество интервенции на устните. "Устните ми стават все по-големи, вместо да намаляват. Това съсипа не само лицето, но и кариерата и живата ми, а хората непрекъснато ме одумват", оплака се певицата. "Чувствам се много зле, постоянно имам чувството, че хората ме обсъждат навсякъде. Кариерата ми пострада! Това ми пречи на целия живот!", ожали се силиконовата певица. "За тези устни съм плащала по 300 евро. Инжекциите бяха по 50 евро. Той не е много скъп хирург, ама... Гърдите ми струваха към 7000 евро, липосукцията към 2000 евро и 1000 евро за устните. Но не е са само парите. Стресът, хорските приказки. Завела съм съдебен иск - такива пластични хирурзи като него не бива да работят", коментира Адриана.

Анита Мейзер съди хирурга си

Анита Мейзер, която нашумя покрай конкурса „Мисис Свят" на Соломоновите острови, с гордост вее по 750 кубика силикон във всяка гърда. Това е с 14 см повече от бюста на самата Памела Андерсън. Въпреки че е ходеща реклама на несполучливи пластични интервенции, Анита демонстрира завидно самочувствие в социалната мрежа като написа, че е най-достойната „Мисис България", представила страната ни изобщо някога някъде.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари