Как е изглеждала плеймейтката Светлана Василева преди

2

Светлана Василева преди и сега – все едно гледаме две съвсем различни жени! Факт е, че хората се променят с годините. А когато към промяната са прибавени и куп пластични операции, резултатът е повече от ясен – буквално неразпознаваеми личности, пише Vchas.net.

Това важи с пълна сила за голяма част от родните моделки и плеймейтки и Светлана Василева не прави изключение. Настоящата участничка във ВИП Брадър е всичко друго, но не и секси, преди да се подложи на интервенциите по себе си, които, за разлика от тези на повечето й колежки, са само по лицето. Или поне така твърди тя, пише “Топ Вести“.

Но да караме поред. Като ученичка бъдещата Мис Плеймейт е повече от невзрачна, както ви показахме и вчера. Светлана е с доста голям, крив нос, тънки устни и гигантски торбички под очите.

Към края на средното си образование, което тя лично признава, че е изтикала с голям зор, госпожицата се усеща, че трябва да промени нещо във визията си, ако иска да преуспее в живота. Или поне да си намери платежоспособен спонсор.

Така се стига до първата й жизненоважна корекция, а именно – солидно количество силикон в джуките. Благодарение на подобрената си визия, тя успява да се уреди с титлата Мис Плеймейт 2009. А след това и да се намърда в леглото на Георги Иванов-Гонзо, което всъщност я прави наистина известна. И й носи прякора Гонзовица.

След това следват куп афери, както и корекции – на носа, отново на устните, но не и на гърдите, както изтъква Василева. За да се стигне до днешната й визия.

 

Източник: Vchas.net/
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари