Топ 10 на селянките в България

9
Черната Златка оглавява първото място в класацията!
Черната Златка оглавява първото място в класацията!

След първата класация за най-големите селяни у нас, от NBOX.BG са измислили и такава, но този път за жени.

Ето кои дами се нареждат в нея:

Черната Златка

Златка Димитрова има десетки изцепки, но определено ще остане в историята на тежката неграмотност с познанията си по география. При участието си в Биг Брадър тя не можа да посочи кои са столиците на Великобритания, Сърбия, Австрия, Италия, Румъния. Според Черната Златка правилният отговор за столица на Великобритания е Англия, а столицата на Сърбия, Белгия или Босна.

Сашка Васева

"Реших да тръгна на море, но спрях в едно кафе и срещнах хубаво момче с широки рамене" е само кратък рефрен от многообразното творчество на фолк фурията изпяла парчето - "Мейк лов, нот вар". Снимката на Васева трябва да бъде раздавана още в ранна възраст на всяко момиченце с предупреждението - "Тази жена е селянка! Искаш ли да имаш такива вежди и ти?!?"

Анна Баракова

Независимият народен представител Ана Баракова стана известна в публичното пространство с няколко абсурда. Тя първо изпрати писмо, пълно с правописни грешки, до министъра на образованието и науката проф. Тодор Танев. Същата предизвиква и абсолютен прецедент, като се откъсна от парламентарната си група и стана независима, още преди да се закълне като депутат. Нейният стайлинг плаши дори Сашка Васева.

Гери- Никол

„Ела и си вземи - яката дупара“, както феновете вече наричат Гери- Никол е музикална изпълнителка от Варна. Нейното творчество се цени преди всичко в Бахреин и Дубай, както и сред тъмното малцинство в щата Мисисипи, САЩ.

Тоца Крокодила

Антония Петрова е родна манекенка известна още с прякорите „Мис Перник forever” и „Мис Крокодил“. И до днес перничани и крокодили от Африка водят серия съдебни дела срещу Тоца за обида.

Цецка Цачева

....е родена в село Драгана, община Угърчин

Радка Куршума

Изпълнителката на „Огнеборецо мой“ е икона на мега селянията. Нейна снимка седи в зарита под музея "Гети" в Лос Анджелис.

Магда Ташева

Ядрената физичка Магдалена Ташева е депутат от „Атака“ и е водеща на предаването „В окото на бурята“ по ТВ Алфа. Тя стана известна след като редовно представя бежанците от гражданската война в Сирия като екстремисти и престъпници, нарича ги „изчадия”, „сган”, „масови убийци”, „канибали”, „диваци”, „отвратителни, долнопробни примати, които бягат от закона в Сирия” и др.

Деси Червея

Десислава Димитрова е кандидат плеймейт и се е занимавала с европроекти "като всеки млад човек". Тя е избрала тази сфера защото вече не ѝ се отглеждат калифорнийски червеи (а може би други)... Дори не се мъчете да вникнете в темата. Безсмислено е.

Сталинка

Кристалина Георгиева е известна с това, че цяла България съжалява, че и е позволила да стане известна. Благодарение на своята селска амбициозност тя провали кандидатурата на Ирина Бокова за главен секретар на ООН.

П.С. Селянин: 1. Жител на село. 2. Пренебр. Нецивилизован, некултурен човек. - български тълковен речник.

Източник: nbox.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари