Русенец влезе в класацията Топ 10 за "Най-добър млад спортист"

5
Това е поредно признание за таланта на европейския шампион по бокс Радослав Росенов
Това е поредно признание за таланта на европейския шампион по бокс Радослав Росенов Снимка: Facebook

Това е поредно признание за таланта на европейския шампион по бокс Радослав Росенов

6-кратният европейски шампион по бокс Радослав Росенов влезе в Топ 10 в класацията за „Най-добър млад спортист на България“ (до 19 години) за 2023 г. Това е поредно признание за таланта на русенеца, който е състезател на БК „Русе“ с личен треньор Съби Събев, предава Русе Медиа.

Националът ни, който е и носител на Купа „Странджа“ за миналата година, зае осмо място в допитването до медиите, организирано от Viasport.bg.

Големият талант на българския бокс събра 209 точки. На първо място бе посочен плувецът Петър Мицин, следван от Карлос Насар (вдигане на тежести) и Белослава Кръстева (шахмат). Росенов е на лагер с националния отбор за мъже в Белмекен, а наградата му взе техническият сътрудник на БФ Бокс Мария Благоева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    До PR-a на Пенчо
    Ето това е новина за Русе. А не Вашите новини за кучета, котки и чайки спасени от подопечния Ви, който Ви плаща заплата. То явно малко Ви плаща, щото сте много некадърни и с нисък КПД. Виж ако изцепите Вашия НЕ-човек в костюм на сватбата му с НЕ-верницата му, е тогава ще сте велики а. Ама тя ЕКО Вложката му била егати мръсната рошава медуза.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари