Томислава Стоева спечели езикова ваканция в Америка

0
Томислава Стоева от 9 "г" клас ще има уникалната възможност да прекара незабравими 2 седмици в кампуса Tampa на University of South Florida
Томислава Стоева от 9 "г" клас ще има уникалната възможност да прекара незабравими 2 седмици в кампуса Tampa на University of South Florida

Томислава Стоева от 9 "г" клас ще има уникалната възможност да прекара незабравими 2 седмици в кампуса Tampa на University of South Florida, където ще натрупа безценни знания не само по английски език, но и за начина на живот и учебната база на американския университет.

Въпреки че английският е втори чужд в обучението на Томислава, тя успя да впечатли преподавателите от University of South Florida и членовете на журито от "Интеграл" със своето есе на тема Which five things come to your mind when you think "America"and why do you want to visit the United States this summer?

Успехът е не само за Томислава и СОУЕЕ, но и за нейната учителка по английски език Румена Господинова, под чието вещо ръководство ученичката от 9 клас триумфира.

Лятната езикова ваканция е продукт, който се предлага вече повече от 20 години от консултант №1 за обучение в чужбина - "Интеграл". От дълги години компанията подбира най-добрите и ефикасни предложения за езикови курсове, които подрежда  в обемен и подробен каталог. В него има стотици предложения за езикови ваканции в над 16 различни дестинации, а тъй като изучаването на чужд език в чужбина не е евтино, "Интеграл" винаги се старае да подбира разнообразни предложения, които да направят тези курсове достъпни за повечето български семейства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари