Томислав Дончев: Боя се, че хората ще ни накажат вкупом

0
Влизаме в модел на президентска република с парламент, който работи на сесии
Влизаме в модел на президентска република с парламент, който работи на сесии Снимка: БГНЕС

Влизаме в модел на президентска република с парламент, който работи на сесии

"Аз се боя, че хората вкупом ще ни накажат за това поведение. Тънките партийни сметки на никоя партия няма да излязат. А ако партиите се откажат непотребни - тогава имаме проблем", това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ по повод откриването на Народното събрание днес, съобщи 24 ЧАСА.

Според Дончев трябва да има диалог между партиите, за да се определи кое е важното и приоритетното, но днешният ден е бил обезкуражаващ.

"Влизаме в модел на президентска република с парламент, който работи на сесии", каза още Дончев пред бТВ и заяви, че покаянието трябва да започне от последните управляващи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Пенкова
    Не бе, не драги ми философе от Габрово, хората ще накажат теб и съпартийците ти от мафията ГЕРБ и ДПС. Хайде да не обобщаваш от името на хората. Това, че разни натиснати и сплашени хора и семействата им от малки градчета, както и купените цигани, са гласували за ГЕРБ и някак го докарахте до 25%, не значи че сте спечелили и че изобщо нещо зависи от вас. ГЕРБ трябва да се разпусне като партия и политиците от ГЕРБ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ДО ДУПКА!
  • 14
    1
    Анатама!
    Заслужавате си го, нещастници крадливи и лъжливи от ОПГ ГРОБ=ДПС!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари