Тома Биков: Това е държавен преврат

1
Утре започваме протест
Утре започваме протест Снимка: БНТ

"Това е държавен преврат - те разрушават правовия ред в страната в момента".

Така Тома Биков от ГЕРБ коментира задържането на политици от партията и обиска на одма на Бойко Борисов при мащабна операция на ГД "Национална полиция", предава БНТ.

"И ние утре започваме протест и аз призовавам всички членове и симпатизанти на ГЕРБ и хората, които искат България да е правова държава, да излязат на площада", заяви Биков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    ...
    Опит за държавен преврат е наистина, защото Боко продължаваше да управлява, хората му са си на местата в държавната администрация а това беше само цирк с индийски прах в очите по няколко причини и едната е за да се върне Бойко като герой на бял кон и ако не успее да се върне на власт ще има гражданска...
  • 3
    6
    Густав Адолф
    Томчо никога не се е славил като най-острия инструмент в чекмеджето, простено му е. А пък има и друго - а-ха да захлеби от гербовата баница и те взеха, че ги свалиха. Че и ги погват с наказателни преследвания. Ах колко жалко е да си Томчо.
  • 3
    5
    русенец
    Друг е въпроса, че в Бг се водят разговори за участие във войната в Украйна с техника и жива сила и се притеснявам да не би всичко това с Тиквата да е за отклоняване на вниманието. Защото могат да го задържат 72 часа максимум. Ако няма обвинения от прокуратурата ще ги пуснат. А Кирчо нещо спря да бърбори, военният министър - също, Румбата и той се е потопил в дълбок хангар и не е ясно какви лайна ни забъркват в момента.
  • 3
    4
    русенец
    Тоя истерик дори не знае значението на понятията. Държавен преврат е да свалиш със сила правителството и да назначиш свое. Така, че нямаме държавен преврат, а тиквобер. Събиране на реколтата и разплащане за нея.
  • 3
    3
    Stenli
    Боклук!Всички сте за арест и затвор и го да има много по зрелищни арести,като в Италия,нощем по бели гащи!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари