Тома Биков:Такава резолюция няма и за Северна Корея

0
Според Биков това, че има протести е едно от доказателствата, че има демокрация у нас
Според Биков това, че има протести е едно от доказателствата, че има демокрация у нас Снимка: БГНЕС/архив

„Ние не отричаме, че България има проблеми с корупцията и с върховенството на правото, но няма да приемем България да бъде черната овца на Европа. Подобна резолюция не е била приемана и за Северна Корея. Не сме по-зле от Северна Корея или от други държави в ЕС“

Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков в декларация по повод гласуваната вчера от европарламента резолюция за състоянието на върховенството на правото у нас, пише "Дарик".

„Докато има социалисти и либерали в България, не ни трябват пазачи в казана в ада. Вие сте много повече социалисти, отколкото българи. Ние ще продължим да отстояваме българския национален интерес, да отстояваме виждането си, че Европа трябва да се управлява от тези, които печелят изборите, а не от тези, които ги губят. Имате подкрепата на няколко идеологически движения, които си отиват“, продължи той.

По думите му това, че има протести е едно от доказателствата, че има демокрация.

„Освен правата на протестиращото малцинство, уважаваме правата и на непротестиращото мнозинство. Не делим нацията на хора, които протестират, и такива, които не протестират“, заяви Биков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари