Токов удар уби мъж в село Фотиново

0
По време на инцидента майсторът се намирал в банята
По време на инцидента майсторът се намирал в банята Снимка: Архив

По време на инцидента майсторът се намирал в банята

Мъж на 43 години е починал от токов удар в къща в кирковското село Фотиново, съобщават от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали и допълват, че сигнал за инцидента е подаден около 10:30 часа вчера.

Заместник-кметът на Кирково Валентина Димитрова обясни, че мъжът е от друго населено място. Той бил нает от собствениците на къщата да извърши ремонт в обекта. По време на инцидента майсторът се намирал в банята, съобщи БТА.

Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на инцидента. Тялото било транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница и било установено, че 43-годишният мъж е починал от токов удар, посочват от полицията.

Извършен е бил повторен оглед, а къщата обезопасена и запечатана с разпореждане на прокурор. Образувано е досъдебно производство.

По информация на заместник-кмета на Кирково, къщата е била обитаема.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари