Той си тръгна от работа, очаквайки, че просто ще се прибере вкъщи...

0
48-годишният полицай Кийт Палмър беше убит пред Уестминстърското абатство
48-годишният полицай Кийт Палмър беше убит пред Уестминстърското абатство

Органите на реда разкриха името на полицая, убит по време на терористичната атака в Лондон вчера, и потвърдиха, че жертвите на нападението са пет.

48-годишният полицай Кийт Палмър беше убит пред Уестминстърското абатство от терориста, който нападна там вчера. Палмър е служил 15 години в полицията. Още трима служители на полицията са ранени, като двама от тях са в тежко състояние, информира Daily Mail.

"Той си тръгна от работа вчера, очаквайки, че просто ще се прибере от работа след своята смяна. Имаше пълното право да иска точно това".

Много хора отдадоха почит на Кийт Палмър чрез социалните мрежи, описвайки го като герой. Полицаите от Великобритания също отдадоха почит към колегата си.

Кметът на Лондон заяви: "Той беше убит докато изпълнява дълга си, за да защити нашия град и сърцето на нашата демокрация от тези, които искат да разрушат нашия начин на живот."

До момента е известно:

Една жена е убита на Уестминстърския мост, след което няколко пешеходки са пометени. Други двама души са загинали на моста също. Една жена, която е била бутната във водите на Темза, е извадена оттам със сериозни наранявания. 

Припомняме, че мъж, въоръжен с нож, е бил убит в британския парламент, след като повече от 10 пешеходци и велосипедисти са били блъснати с кола на Уестминстърския мост. От полицията потвърдиха, че това е терористичен акт.

Свидетелят Джейн Уилкинсън описва ситуацията по следния начин: "Правихме снимки на Биг Бен, когато видяхме как всички хора вървят към нас, а след това имаше един мъж от азиатски произход, който беше около 40-годишен. Той носеше нож около седем или осем инча дълъг. След това чухме три изстрела, а когато пресякохме от другата страна го видяхме как лежи на земята в локва кръв. Мъжът беше с тънко яке, тъмни панталони и риза."

Приятел на Джейн допълва: "Видяхме как хората бягат панически и в този момент си задаваш въпроса какво става, по дяволите?"

Източник: Daily Mail
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари