Тодор Тагарев: Вероятно е имал поставен взрив на борда на самолета на Евгений Пригожин

0
Има много опоненти на Кремъл, които падат от високи етажи, пият неподходящ чай, биват убивани от бандити
Има много опоненти на Кремъл, които падат от високи етажи, пият неподходящ чай, биват убивани от бандити Снимка: bTV

Има много опоненти на Кремъл, които падат от високи етажи, пият неподходящ чай, биват убивани от бандити

„Това, което знаем, следейки събитията, е начинът, по който действа КГБ. Има много опоненти на Кремъл, които падат от високи етажи, пият неподходящ чай, биват убивани от бандити. Случаят с авиационна катастрофа не е уникален случай“.

Това каза в предаването „Тази сутрин“ по bTV министърът на отбраната Тодор Тагарев по повод смъртта на Евгений Пригожин. Според информацията той е бил на борда на разбил се самолет.

„Вероятно е имал поставен взрив на борда на самолета на Евгений Пригожин, подчерта министърът.

„Една част от „Вагнер“ влезе в армията, но друга част действа в Африка. Отслабена е групировката. Малко вероятно е това да повлияе на войната в Украйна. Една част от войниците на групировката са в редовната армия, една част - в Африка, а друга – в Беларус. Малко вероятно е тази част в Беларус да се опита да направи нещо подобно на 24 юни (походът към Москва – бел. ред.)“, допълни Тагарев.

„Пригожин нито е демократ, нито има други виждания – той е последовател на руската имперска политика“, обясни министърът на отбраната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    фена на Путин
    Я кажи в усрайна как е ? За толкова години слугуване там не е коректно да си траеш що за отмъстителна мафиотска кочина са сланиноядите. Русия не я коментирай, защото грам не ти е ясна.
  • 13
    1
    Тоше,
    Умната, че виж какви сюрпризи се случват с гаднярите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари