Тодор Тагарев: БТР-те са с отпаднала необходимост

0
Армията не е проявила интерес към тези машини, допълни военният министър
Армията не е проявила интерес към тези машини, допълни военният министър

Армията не е проявила интерес към тези машини, допълни военният министър

"БТР-ите са машини, които са дадени на тогава създадените вътрешни войски по време на възродителния процес и които оттогава не са използвани. БТР-ите са категорично с отпаднала необходимост. Армията не е проявила интерес към тези машини."

Това заяви министърът на отбраната Тодор Тагарев, предаде БГНЕС.

Тагарев уточни, че БТР-ите са тежки машини и скъпи за поддръжка. “За охрана на границата трябва високопроходима техника”, смята Тагарев.

БТР-ите са собственост на МВР. Това, което излага като доводи президентът, е свързано с тяхното потенциално използване за охрана на границата и действия при бедствия и аварии”, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Охо-Бохо
    По- скоро ти си с отпаднала необходимост!
  • 13
    4
    тоя разби всички миФки
    „Тагарев уточни, че БТР-ите са тежки машини и скъпи за поддръжка. “За охрана на границата трябва високопроходима техника”, смята Тагарев.„ Баф та у министеро на отбраната, серия БТР60 е 8Х8 с промяна налягането на гумите при движение по различни терени и даже плава за разлика от страйкърчетата.На всичкото отгоре произвеждаме и изнасяме, викаш тежка поддръжка?!?
  • 9
    3
    24
    Ти гледай да не им попадаш в ръцете... Скоро ще тръгнеш с всичките българи като тебе след лайняния ви хетман пан зеленски към небесната сотня!!!
  • 11
    2
    Бай Чеп
    Украинчетата са пак напред, монтират реактори дето не стават, ремонтират БТР-и с отпаднала необходимост и "негодни", даже като мина снегопада при тях нямаха ток около 400 000 с всичките там бомбандировки. Тука 2милиона без ток, даже на са ни и бомбандирали! Жалка държавца с министър Тагарчук!
  • -12
    1
    Българин
    Важното е, че рушлямските тролчета никога не са били необходимост освен на фронта за пушечно месо! Слава на нашата братска Украйна!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари