Тодор Коджейков: Хората, които са заложили бомбата, са професионалисти

0
Бившият шеф на НСО обясни, че много професионално е действано при взрива на бомбата, за да се обезопаси кортежа
Бившият шеф на НСО обясни, че много професионално е действано при взрива на бомбата, за да се обезопаси кортежа Снимка: bTV

Бившият шеф на НСО обясни, че много професионално е действано при взрива на бомбата, за да се обезопаси кортежа

"Щом има заложено избухнало устройство и следи от взрив, има опит за покушение срещу главния прокурор Иван Гешев." Това каза ексклузивно пред bTV Тодор Коджейков, който е бивш шеф на НСО и Авиоотряд 28, в момента е член на Алианса за стратегическо управление.

Той обясни, че много професионално е действано при взрива на бомбата, за да се обезопаси кортежа и тези, които са били в него.

Хората, които са заложили бомбата, са професионалисти, добави Коджейков.

Взривът е бил извършен на завой. Избор на едно такова място говори, че хората, които са заложени бомбата, са професионалисти, защото на завоя колата намалява до 30-40 км и това е моментът, в който е избухнал взривът“, каза Коджейков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    2
    Песимист
    Вярваш ли си Коджейка или така ти е казано да говориш???
  • 16
    1
    русенец
    Ако бяха професионалисти, сега щеше да има няколко трупа, а има само одраскан автомобил. Не, не са били професионалисти освен, ако идеята е била именно такава, да се вдигне шум и да се издраска един автомобил.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари