Тихомир Безлов: Все още има много неясноти около взрива

0
Той си задава и въпроса дали това има връзка с развитието на политическият сюжет за правителство
Той си задава и въпроса дали това има връзка с развитието на политическият сюжет за правителство Снимка: Цветомир Томчев / Труд

Той си задава и въпроса дали това има връзка с развитието на политическият сюжет за правителство

"Все още има много неясноти около взрива, станал на пътя на кортежа на главния прокурор Иван Гешев, а двете агитки вече разказват в интернет коренно различни истории и сюжети".

Така коментира пред 24 ЧАСА случилото се днес на пътя София - Самоков Тихомир Безлов, експерт в Центъра за изследване на демокрацията.

Според него едно от нещата, които отсега се виждат ясно е, че организирането на такъв взрив е доста сложно - става дума за оживен път с трафик.

Експертът си задава и въпроса дали има връзка, че това се случва точно днес, ден преди очаквания утре следващ епизод в развитието на политическият сюжет за правителство. Ако има такава връзка, при всички случаи мотивите са много неясни, а последствията - разнопосочни и трудно предсказуеми, смята Безлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари