Тодор Джиков коментира смяната на директора на фонд "Земеделие"

1
Досегашният изпълнителен директор Николай Каварджиклиев беше освободен, а на негово място беше назначен Георги Тахов
Досегашният изпълнителен директор Николай Каварджиклиев беше освободен, а на негово място беше назначен Георги Тахов Видео: NOVA

Досегашният изпълнителен директор Николай Каварджиклиев беше освободен, а на негово място беше назначен Георги Тахов

Заместник-министърът на земеделието Тодор Джиков коментира смяната на директора на ДФ „Земеделие”, която беше извършена в петък. Досегашният изпълнителен директор Николай Каварджиклиев беше освободен, а на негово място беше назначен Георги Тахов.

Това е нормално. През ДФ „Земеделие” минава огромен финансов ресурс, отговорността е голяма. Реално е всеки министър-председател да си дойде със собствения си екип”, заяви Тодор Джиков за предаването „Събуди се” по NOVA.

„Видяхте новият директор с какво сериозно CV разполага”, коментира Джиков.

Той обаче подчерта, че трябва да има приемственост. Джиков е категоричен, че няма риск за изплащането на компенсациите на земеделските производители. „Парите ще дойдат по сметките най-късно в края на септември”, заяви Джиков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари