Тоалетна хартия с лика на Путин стана хит в Полша

1
За сметка на това Володимир Зеленски има статут на светец
За сметка на това Володимир Зеленски има статут на светец

За сметка на това Володимир Зеленски има статут на светец

Тоалетна хартия с образа на руския президент Владимир Путин и надпис с руска псувня по негов адрес е един от най-популярните сувенири, които могат да се купят във Варшава в момента, съобщава британският "Телеграф", публикувайки снимки на артикула, предаде БГНЕС.

На сергия в близост до Стария град на Варшава тоалетна хартия с лика на руския президент Владимир Путин привлича вниманието като допълнение към обичайните туристически сувенири с магнити за хладилник, значки, шапки и слънчеви очила.

Заедно със снимки и магнити на най-известния поляк Папа Йоан Павел II, украинският президент Володимир Зеленски, чийто образ може да се намери на магнити и чаши, в момента има статут на светец в Полша.

Полската подкрепа за Украйна е непоколебима. Полското правителство се възприема като основен защитник на Украйна в Европа, подкрепяйки широкообхватни санкции срещу Русия.

Полша е приела най-големия брой украински бежанци в цяла Европа (повече от 3 милиона), според ВКБООН. Досега поляците са събрали около 5 милиона долара в помощ на украинския народ и армията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    kalklal
    Веднага в отговор на евроатлантическата пропаганда и гавра: https://i.imgur.com/P30hCFS.jpeg Същото е и с урода джо бидон!
  • 2
    4
    WC
    Някой няма ли да преведе на български посланието под лика, че да стане ясно за какво иде реч, аджеба?
  • -2
    3
    хехе
    Да я пуснат и тука, купувам веднага един кашон.
  • 1
    2
    До 1
    Трябваше да има надпис- не се препоръчва за русофили със слаби нерви...
  • 0
    1
    Redemption
    А ла "Шарли Ебдо", скоро нящой ще даде фира в Полша. Няма да се чуе, но е гарантирано.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари