Тити Папазов бе сниман как профучава на червен светофар

2
Видеото с колата на Папазов бе публикувано в платформата "Гражданите"
Видеото с колата на Папазов бе публикувано в платформата "Гражданите"

Баскетболният треньор Тити Папазов бе заснет от гражданин как преминава на червен светофар през натовареното кръстовище на мол "Парадайз" в София, съобщава Медиапул

Преди два месеца там загина известният телевизионен журналист Милен Цветков, след като колата му бе отнесена от луксозен SUV, управляван от дрогиран младеж.

Видеото с колата на Папазов бе публикувано в платформата "Гражданите", То е направено с видеорегистратор на кола на 20 юни малко след 19 часа (вижте първото видео).

Първоначално Папазов е потърсен от "Дневник" и казва, че той не е бил зад волана. Час по-късно се обажда, за да признае, че именно той е шофирал.

"Реагирах първосигнално при първия коментар. Реших да си призная, защото смятам, че след като съм направил една грешка - минах на червено, не е редно да правя и втора - да ме изкарат лъжец", каза треньорът, цитиран от "Дневник".

"Да, това е моят автомобил. Гледах видеото. На записа изглежда ужасно. Всъщност, като минавах, видях, че нямаше коли, не съм самоубиец, но това не ме оневинява", коментира Папазов.

Инцидентът се е случил след мача "Левски" - ЦСКА.

"Неприятно е. Съжалявам, но съжалението не ме оневинява", каза още Папазов. Той поздравява човекът, който е направил клипа. "Аз смятам, че самите граждани трябва да са бдителни и да се контролират един-друг", допълва той. В колекцията от видеоклипове от платформата "Гражданите" има подобен случай със същия автомобил от 17 октомври 2018 година.

"Всеки човек има и кусури. Мисля, че добре управлявам автомобил, но не съм дисциплиниран шофьор, това ми е слабост", казва Папазов.

Той настоява глобите да са високи, за да спират такива като него самият.

"Въпреки че съм нарушител, смятам, че глобите трябва да са високи, за да се контролират хората като мен, които са доста", обяснява той.

Наскоро Тити Папазов стана собствен на над 30% от акциите във футболния "Левски", които му бяха прехвърлени от Наско Сираков. Папазов очакваше да стане едноличен собственик на отбора, защото Васил Божков му бил обещал да му прехвърли акциите. Очакването на баскетболния треньор не се оправда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари