Тираджия се опита да подкупи полицаи на пътя Русе - Велико Търново

0
Шофьорът хвърлил 20 евро през отворения прозорец на полицейската кола
Шофьорът хвърлил 20 евро през отворения прозорец на полицейската кола Снимка: Архив

Бързо производство е образувано срещу водач на ТИР, опитал да подкупи полицаи на пътя

На 19 октомври служители на РУ – Бяла, при осъществяване на дейности по пътен контрол на територията на гр. Бяла, на главния път I-5 /Русе - Велико Търново/, в района на километър 56+200, са извършили проверка на неправилно паркиран товарен автомобил с марка „Волво“ с прикачено полуремарке, при която като водач е установен турски гражданин на 57 г.

В хода на проверката, униформените са разяснили на шофьора че паркирал неправилно, нарушавайки знака В-27 и са го поканили до служебния автомобил, за да представи документите си и да му съставят фиш. Докато служителите са започнали да попълват документите за глобата, 57-годишният се е приближил и през отворения прозорец на полицейската кола е хвърлил банкнота с номинал 20 евро.

За случая веднага е уведомен дежурния на РУ – Бяла и на място са изпратени екип служители от районното да документират станалото. Извършен е оглед, банкнотата е иззета, по случая е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук