ТИР-ове профучават през варненско село

0
Жителите на село Тополи се притесняват от възможни инциденти
Жителите на село Тополи се притесняват от възможни инциденти Снимка: Dunavmost / архив

Жителите на село Тополи се притесняват от възможни инциденти

Жители от Тополи се оплакват от преминаващи с висока скорост тирове и камиони през центъра на селото. Оказва се, че това се случва от години и може да стане инцидент, притесняват се местните. Те допълват, че никой не взема мерки.

Даниела Стойнова разговаря с Йордан Христов, изпълняващ длъжността кмет на кметство Тополи.

"Да, много пъти са се оплаквали хората. Камионите преминават през цялото село и това създава проблеми. Рисковано е, защото и ученици пресичат. Това се случва главно през деня, вечер преминават друг вид товарни камиони", посочи Христов.

По думите му в района има поставени знаци, пешеходни пътеки и повдигнати полицаи. "Това е, което можем ние да направим. Ние не сме хората, които можем да разрешим този проблем. Трябва да се задействат хората с правомощия", добави Йордан Христов.

Очаква се от КАТ - Варна, след като са разговаряли с ръководството на кметството, да организират по-чести проверки и да глобяват нарушителите, допълни Христов.

Подробностите чуйте в звуковия файл:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари