Тихомир Стойчев: Братя Галеви са получили чадър, дали от нашата власт, дали от чужда

1
Кой ще защити Пламен Галев?
Кой ще защити Пламен Галев? Видео: bTV

Кой ще защити Пламен Галев?

Какъв е проблемът за тези хора, които познават методите на работа на службите и имат контакти изграждани през годините, да влязат и да излязат от страната. Тези хора са получили чадър, дали от нашата власт, дали от чужда“, каза в ефира на bTV бившият директор на ЦСБОП Тихомир Стойчев относно случая „братя Галеви“.

По думите му той самият не може да си отговори доколко те са добрите и доколко са прекрачили една граница и са сгазили закона. Имат влязла в сила присъда.

Ако тези хора са направили нещо и е трябвало да бъдат извадени от службите и някой е взел решение, да отговаря директорът, който е правил това. Ако тези хора са били използвани под прикритие или за внедряване, какво се случва с останалия жив Пламен, кой ще го защити. Всички, които са се досягали до него и са били пресечени техни възможности, сега ще го търсят, кой ще го постави под статута на защитен свидетел“, коментира Тихомир Стойчев.

Според Стойчев политическата и икономическа криза рефлектират върху отношенията в криминалните среди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари