Тихомир Безлов: Зестрата на Мария Габриел беше искането за отстраняване на Гешев

0
"Осемте джуджета" е вътрешна група на прокуратурата, коментира Безлов
"Осемте джуджета" е вътрешна група на прокуратурата, коментира Безлов Видео: NOVA

"Осемте джуджета" е вътрешна група на прокуратурата, коментира Безлов

Бившата съпруга на Петьо Еврото протестираше в защита на Гешев, не е непознато лице. Тя беше срещу Христо Иванов. Госпожата има доста познания в ъндърграунда на прокуратурата. Това каза за "Твоят ден" по NOVA Тихомир Безлов от Център за изследване на демокрацията.

"Сарафов няма да стане главен прокурор, това е нереалистично. ПП твърдо седят зад Асен Василев, той е точката на компромис. С изключение на периода на Никола Филчев, винаги е имало политизиране на прокуратурата. Фигурата на главния прокурор отново беше номер 1 фактор за случващото се с преговорите за кабинет. Зестрата на Мария Габриел беше искането за отстраняване на Гешев", смята той.

По думите му "Осемте джуджета" е вътрешна група на прокуратурата. "Никога политиците не са надделявали над прокуратурата. Спомняме си за казуса между Филчев и Костов. Когато смятахме, че полиците вземат превес, излезе записът на Радостин Василев, който консолидира ГЕРБ и ПП. Този хаос не може да се управлява. Ако депутат иска да засегне интереси на прокуратурата, е в реален риск", коментира Безлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари