Тези зодии да внимават много по празниците

0
Хармоничните аспекти на планетите Меркурий, Венера и Юпитер ще направят празничните дни приятни и незабравими, но все пак някои от нас трябва да бъдат внимателни
Хармоничните аспекти на планетите Меркурий, Венера и Юпитер ще направят празничните дни приятни и незабравими, но все пак някои от нас трябва да бъдат внимателни

Хармоничните аспекти на планетите Меркурий, Венера и Юпитер ще направят празничните дни приятни и незабравими.

От сряда до събота ще сме под благоприятното им влияние, пише Zajenata.bg.

Най-хубавият ден от седмицата обаче ще е вторник, прогнозира астрологът Михаил Преображенски. От диаграмата за състоянието на биосферата, която той е публикувал в сайта си pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман", става ясно, че най-тревожният ден ще е неделя. 

Виновникът“ за това е аспектът Луна-Меркурий и квадратът им с Марс, добавя руският феномен. Според него, Коледата е нужно да се празнува в деня на зимното слънцестоене (на 22 декември).

В последния ден на Слънцето в Стрелец (понеделник) ще ни влияе лошо напрегнатият аспект Меркурий – Уран, но хората ще са по- прагматични и ще преодолеят по-лесно напрежението.

Благоприятният аспект на Слънцето с Меркурий пък ще подобри общуването, добавя Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

Понеделник, петък, събота, неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог. Вторник – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Сряда, четвъртък – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. 

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

Понеделник, петък – за Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вторник – за Рак, Дева, Козирог и Риби. Четвъртък – за Овен, Телец, Рак, Везни, Скорпион и Козирог. 

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари