Тежка катастрофа взе жертва край Благоевград

1

„БМВ“ с 23-годишен водач се е блъснал в стълб

Един загинал и двама в болница при жесток инцидент на изхода на град Благоевград в посока София.

По първоначална информация, около 05:10 часа тази сутрин, лек автомобилБМВ“ с 23-годишен водач е самокатастрофирал, като се е блъснал в мантинела. Един от пътниците в автомобила е загинал, а другите двама пострадали са транспортирани за оказване на медицинска помощ в МБАЛ - Благоевград, съобщи Pirinsko.com.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Човек със собствено мнение
    Пак ли пътя е виновен???
  • -1
    3
    до 2
    Естествено! То все вълната пречи!
  • 1
    2
    от село
    Не си разбрал, пътят е виновен.
  • 7
    1
    русенец
    20-25 годишен таралясник , който едва ли се поддържа в сервиз и в отлично състояние, защото това струва много. Вероятно със стари гуми, със сигурност "минал ГТП" някак си, пътна настилка - мръсна и влажна, сиреч все едно покрита със сапун и за капак момче с никакъв стаж, но със самочувствие, че е Шумахер ... Поне КАТ да имахме...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари