Теодор Ушев: Търпението ми към "антиваксъри", "борци за свобода" и други плоскоземци се изчерпа

2
"Уморих се да трия, блокирам и влизам в дискусии. Загубих прекалено много познати. Видях прекалено много хора, вдишвайки последните си глътки въздух", написа творецът в личния си фейсбук профил
"Уморих се да трия, блокирам и влизам в дискусии. Загубих прекалено много познати. Видях прекалено много хора, вдишвайки последните си глътки въздух", написа творецът в личния си фейсбук профил Снимка: Фейсбук

Съжалявам да напиша това:

Търпението ми към "антиваксъри", конспирaционисти, "борци за свобода" и други плоскоземци се изчерпа тотално.

Уморих се да трия, блокирам и влизам в дискусии. Загубих прекалено много познати. Видях прекалено много хора, вдишвайки последните си глътки въздух.

Вие сте безнадежден случай, честно.

И не искам да имам нищо общо с вас и да си губя повече времето с вас. Ако сте последователи на "freedom convoy", вярвате в теориите за експерименталните течности и пускате смеещи се емотикони под статистиката за смъртните случаи от Ковид - моля ви, разкарайте се от приятелската ми листа и "unfollow"-вайте ме.

Теодор Ушев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    До скептик
    Ушев или не дори и майка му не го знае. Ходи и пийни белника. Боцни се два три пъти.
  • -3
    9
    скептик
    колкото повече антиваксери, толкова по-малко антиваксери! за разлика от пишещите тука коментари, за които никой не знае, че са живи, то поне ушев светът го знае! аде сега, удряйте палци надолу! :) :) :)
  • 7
    8
    Dobre de
    И на нас ни писна от грозните му прехвалени рисунки - мрачни и гневни като самият него. Чак се чудя кой пък чак толкова го следва и чете в социалните мрежи - много депресар, бе !
  • 9
    7
    Гейвропа
    Към ВАКСЪРИТЕ: Бодете се бе животни, може да си отворите черепагите и белина да си налеете вътре да сте сигурни и за още по предпазна мярка използвайте употребявана дамска превръзка. Аз не желая да съм опитна маймуна за “ДЕЙСТВАЩА ваксина”! Имам право да избирам как да умра ами не искам да съм роб на системата!
  • -3
    6
    В.П.
    Като прочетеш коментариите на четящите сайта,веднага разбираш защо Пенчо е кмет и защо Русе е на тоя хал !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари