Теодор Цветков ще плува 24 часа нонстоп

1
Русенският плувец ще ще приема необходимите храни и напитки, докато е във водата
Русенският плувец ще ще приема необходимите храни и напитки, докато е във водата

Русенският плувец ще плува 24 часа в басейн

По време на тази открита тренировка Теодор Цветков ще приема необходимите храни и напитки, докато е във водата. Цялото преживяване ще бъде излъчвано на живо в профила му във фейсбук.

„С действията си искам да покажа, че да застенете зад мен си заслужава!

Стартът ще бъде поставен в 19:00 часа на 21 май, в басейна в Спортното училище в Русе, а финалът ще е 24 часа по-късно, 22 май.

До мен ще бъде д-р Христо Метев – човекът, който ме напътства във всяко отношение. Екипът ми също ще е на място, за да ми дава кураж и да помага логистично това събитие да се реализира.

Нищо от това нямаше да бъде възможно без подкрепата на Община Русе, УМБАЛ „Медика – Русе“, Ве healty, Rotary club Ruse, SMG, IARS и, разбира се, ТЕАМ TSVETKOV.

Елате, вижте и станете част от #Каузата“, сподели Теодор Цветков.

Заради войната в Украйна той няма да може да изпълни целта си да преплува Черно море, но не спира да мечтае и да работи по пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    до 1
    Харата казават, че няма да излиза от басейна. Както искаш, така го разбирай. Пък може да плува с памперс.:)))))))))))))))
  • 4
    1
    123
    ако ще и 24 дена да плува, изобщо не ми дреме за тоя плувец подставения. чудно ми е само, в басейна ли ще пишка ? а ако му се дотропа, пак ли там ще пуска корабчета ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари