Теодор Цветков подари третия си рекорд на Гинес на Библиотечко

1
Дарението прие библиотечният специалист Ива Цветкова
Дарението прие библиотечният специалист Ива Цветкова Снимка: РБ "Любен Каравелов"

Дарението прие библиотечният специалист Ива Цветкова

Днес Теодор Цветков подари на детския отдел Библиотечко сертификата от третия си официален рекорд на Гинес. В 15:00 часа на 16 юли 2023 г. той стартира плуването си на 10 километра в езерото "Липник" в Николово. Плува само с една ръка, а другата беше привързана към тялото му. Теодор постигна време от 4 часа, 18 минути и 57 секунди, признат рекорд на Гинес. Инициативата му беше за събиране на средства, които Сдружението на родителите на деца с онкохематологични заболявания да вложи за лечение и поддържаща терапия.

Дарението прие библиотечният специалист Ива Цветкова, която каза, че не познава друг човек като Тео, който само дава, помага, а не иска нищо за себе си.

Неговият рекорд ще бъде като пример за малки и големи посетители на библиотеката, защото доброто създава добро, а девизът на Тео „Невъзможното е само дума“ може да помогне на всеки да повярва в собствените си сили и способности.

Тео сподели, че е решил да подари рекорда си на библиотеката, защото тук се изграждат много полезни навици, а науката е едно от нещата, които градят хората.

Разбира се, и за него имаше подаръци, пожелания да е здрав, да следва и постига благородните си каузи и да не забравя, че библиотеката е място, където може да осъществява своите бъдещи инициативи, съобщават от Регионална библиотека "Любен Каравелов".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    до 9
    След като сметката не я плащаш ти, а коментираш какъв бил, що бил, значи завиждаш, що той може, а ти не! Бай дъ уей, ти дари ли на Сдружението на родителите на деца с онкохематологични заболявания за лечение и поддържаща терапия. Май не, а?!?
  • 0
    9
    Отговаряме ти, 8
    Не, не извършва престъпление, извършва евтин тарикатлък и задоволяване на мераци и мании за чужда сметка. А на празен човек за какво да му завиждаш, за въздуха под налягане ли? Качество колкото на ония боклучави балони, дето ги продава мангала пред Съда.
  • 2
    8
    до неразбралите
    Извършва ли Цветков с тази си дейност престъпление или не?!? Ако не, защо подскачате, от завист ли?!? Ако да, защо още не сте уведомили компетентните органи, ако сте забравили в този случай и вие попадате под ударите на закона като „затаили престъпление“ И какво сега, завиждаме или затаяваме?!?
  • 1
    7
    До 5
    Бабче, с главни букви се пишат нарицателните съществителни само в немски език. Или нещо си падаш по този човечец?
  • 3
    6
    До 4
    Прав си, човекът си е намерил "дейност" и източници на доходи. Да се води някъде на работа на пълен работен ден на заплата и осигуровки, дето я мине от там, я не, да цуца от където намери спонсориране, и цялата работа да си начесва крастата, че обичал да плува. И да му ръкопляскаме, че си има хоби, за което други му плащат. А ако имаше нещо общо с Гинес, май щеше да се чуе и по национални медии, а пък не е. Защо ли не е превърнал спорта в професия, да тренира усилено и да се състезава, защо ли?! И ти се радваш на подобен тарикатлък? Явно и ти си на някоя подобна хранилка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари