Температурите се качват леко във вторник

1
В началото на новата седмица ще има слаби превалявания от дъжд
В началото на новата седмица ще има слаби превалявания от дъжд

На места ще има превалявания

Времето ще се задържи предимно облачно на отделни места с ръмежи. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ),предава БТА. До обяд в неделя видимостта в много райони ще е намалена. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-североизток.

Минималните температури ще са между 1° и 6°, в София около 3°, а максималните - между 5° и 10°, малко по-ниски в Северозападна България, в София около 6°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще е облачно, на отделни места с ръмежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 7-10°. Температурата на морската вода е около 12°. Вълнението на морето ще се усили до 3 бала.

Над планините ще е предимно облачно и мъгливо, почти без валежи. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

В неделя и понеделник вятърът ще остане слаб от североизток, а облачността - значителна. През нощта срещу понеделник на места в Западна България ще превали слаб дъжд, а в понеделник слаби валежи ще има и на изток. Минималните температури ще са между 2° и 7°, а максималните - между 5° и 10°. Във вторник са възможни само изолирани слаби превалявания. Дневните температури ще са с градус-два по-високи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари