Тела на мигранти изплуват на плажове в Турция

1
Днес за пореден ден бе съобщено за намерен загинал човек
Днес за пореден ден бе съобщено за намерен загинал човек

Днес за пореден ден бе съобщено за намерен загинал човек

Шест тела са открити на плажове в средиземноморския турски окръг Анталия за последните пет дни. Предполага се, че повечето от откритите трупове са на нелегални мигранти, чиято лодка вероятно е потънала наскоро. Сред загиналите има и дете.

Днес за пореден ден бе съобщено за намерен загинал човек, след като сутринта служителите на петзвезден хотел открили тяло на мъж на плажа.

В района са пристигнали екипи на бреговата охрана, полиция и лекари. Тялото е изпратено в Института по съдебна медицина в Анталия.

В сряда на плажове в курортите Алания и Манавгат бяха открити телата на дете и възрастен, а вчера бяха намерени още два трупа в Манавгат и един в Серик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари