Те са на вратата ни!

10
Не е морално в държава, в която пенсионерите едва оцеляват, и няма пари за лечение на деца, да се дават три и четири пъти повече пари за мигранти
Не е морално в държава, в която пенсионерите едва оцеляват, и няма пари за лечение на деца, да се дават три и четири пъти повече пари за мигранти

Днес ще говоря за проблема с мигрантите.

Не бежанците, а икономическите мигранти, които Европейският съюз настоява да ги приемаме и издържаме. Борисов отива в Анкара, за да обсъди с Ердоган проблема и аз и всички българи този път го подкрепяме и се надяваме да се постигне споразумение. Защото бедна България не може да приема мигранти. Не е морално в държава, в която пенсионерите едва оцеляват, и няма пари за лечение на деца, да се дават три и четири пъти повече пари за мигранти.

Правителството заяви, че можем да приемем до 10 000 мигранти. Дори да можем, да си зададем въпроса дали трябва? Това са хора, чужди на нашата култура, обичаи, които трудно спазват върховенството на закона. Също така Каракачанов изпратил 400 военни да пазят границата. Само вчера гръцката граница е била атакувана от група от 5000 мигранти. А ако е нашата - 5000 срещу 400 военни. Които просто ще бъдат прегазени. Гръцката армия си отстоява суверинитета, пусна сълзотворен газ и дори се говори за гумени куршуми. Българската ще посмее ли?

Още помним случая с граничаря преди няколко години, който стреля по мигрант, незаконно влизащ през границата. Проблемите познайте за кого бяха!

И друго - 10 000 здрави, прави, въоръжени и агресивни мъже. Нашата армия мисля, че е от около 24 000 души. Махнете жените и администрацията и може да се окаже, че мигрантите ще бъдат повече от армията ни!

Ще допуснем ли за пореден път Брюксел да ни накара да приемаме мигранти. Да напомня, че България нито е имала колонии, нито като големите държави се е бъркала във вътрешната и външна политика на арабските държави. Да ги приемат тези, които ги докараха до това положение на войни и бедност. Националните интереси на България са по-важни от съчувствието към млади въоръжени мъже, които се правят на бежанци.

Време е да вземем решение, защото ЕС за пореден път показва колко е вреден за нас. Границата ни е свещена. И трябва да бъде защитавана.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари