Тази вечер запишете на хартия с молив всичките си желания

13
Астролози съветват как точно да подготвим списъка с желанията, за да се сбъднат
Астролози съветват как точно да подготвим списъка с желанията, за да се сбъднат

Днес е новолуние и то се случва в знака на Козирог.

Новолунието ще настъпи точно в 21:36 ч, пише Woman.bg.

Козирогът е знак, който бихме казали, че определено знае как точно да се фокусира върху реални и напъълно достижими цели. Козирогът е много прагматичен и конкретен знак, който може да превърне дори мимолетните мечти в "заземен", практичен план за действие.

Затова това новолуние трябва да премине под знака на поставянето на конкретни цели, които да следваме през цялата година.

Как обаче да се научим да си поставяме цели и те да се сбъдват?

Всичко, което трябва да направите, е да вземете лист хартия и молив. Запишете на хартия всичко, което искате да постигнете през следващите шест месеца, но номерът е да формулирате желанията си така, че да звучат, сякаш вече се е случило и сте много благодарни за това.

Например: „Толкова съм щастлив/а и горд/а със себе си, защото отслабнах и тежа 53 килограма“. След като запишете някои от вашите желания или цели, прочетете ги всички в тяхната цялост и след това сгънете хартията два пъти. След това можете да оставите тази сгъната хартия отвън на балкона или до прозореца, където лунната светлина може да я „вижда“. Също така е важно да поставите камък, кристал или раковина върху листа.

Много астролози съветват, докато пишете всичките си желания, да слушате музика, която ви харесва и която повдига положителните ви вибрации.

Когато денят изгрее и слънцето влезе в контакт с вашия списък, приберете листа, където никой да не го вижда, не разказвайте на никого за това. На следващото новолуние вижте кое се е изпълнило. Тогава ще подмените с нов списък с желания. Някои неща се случват по-бавно и трябва постоянство. Друга причина да не се сбъднат желанията ви е неправилно формулиране или ако по някакъв начин сте нарушили свободната воля на някого и съдбата не иска да ви съдейства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари