Татяна Кристи: На следващите избори пак гласувайте за олигофрени!

6
За безсрамното и некадърно кметче Портних няма проблем и никога не е имало
За безсрамното и некадърно кметче Портних няма проблем и никога не е имало

Значи пробутаха на населението във Варна версията, че амониев азот е причинил отравянето на рибата, а не фекалната тръба.

От ведомството смятат, че резултатите от проверката "не могат да се обвържат еднозначно с локалното влияние на дефектиралия тръбопровод.“

Айде бе! А многозначно дали могат да се обвържат? Защото е очевидно, че общинската администрация на герб, не си е мръднала пръста и в двата случая!

И при фекалните води и при замърсяване от евентуални пестициди нивото на киселинност във водата се увеличава, което довежда до загуба на кислород във водата. Фекалната тръба си бълва органична маса от месеци, която се разгражда във водата, променяйки химическия й състав. Всеки аматьор, който е гледал риби в аквариум, има елементарни познания за това какво се случва с водата, когато няма адекватна филтрация и химически баланс, което води до намаляване на кислорода във водата и така, ако продължава дълго време, рибата умира. А тези от Басейновата дирекция къде са спали толкова месеци, че да не търсят причините за променения физически и химически състав на езерото при положение, че в него има повече фекалии от риба?

И след като се предполага, че в езерото попадат пестициди, защо не чуваме, че се прави разследване?

Единствено, което чуваме, е че общинските съветници от бкп-обединени, отказват да се съберат на извънредна сесия да дискутират проблема. Единствено на съветниците от Демократична България във Варна им пука, че езерото е заразено. Те от дни молят за такава сесия, но управлението на безсрамното и некадърно кметче Портних отказва да обърне внимание на този проблем.

За тези няма проблем и никога не е имало. На следващите избори пак гласувайте за олигофрени!

Татяна Кристи

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари